torsdag 8 april 2010

Sjukstuga gånger två...


Jaha, så blev jag sjuk också... Den här vintern har kantats av så mycket sjukdomsdagar för mig att jag snart blir galen. Men så är det väl när man börjar jobba med barn på en ny arbetsplats med massa nya bakterier. Jaja, jag överlever alltid, men det är bara väldigt tråkigt eftersom jag saknar jobbet och barnen så mycket när jag är sjuk.

Värre är det dock för Gunwald! Hela natten har han legat och hostat och spytt om vartannat och när jag gått upp för att torka upp det han har kräkts så har han sett alldelles förstörd ut.. Lille Bubben vår då!
Önskar att jag kunde hjälpa honom mer än jag kan!! Någon som har erfarenhet av att ta hand om hundar som är sjuka med kennelhosta, som har något tips till oss?

6 kommentarer:

  1. tyvärr inte, men vi håller tummarna att han blir bra snart, den lille stackaren

    SvaraRadera
  2. Ja, lillen har mått bättre... Han ser så ynklig ut. Och nu är även matte sjuk och jag måste jobba över... Vi får nog dra ett streck över den här dagen. Krya på er!

    SvaraRadera
  3. Men usch! den där kennelhostan alltså!! jag praktiserar på en veterinärstation och där har det kommit in en hel del hundar med den där nedrans hostan. Vi hoppas att han snart blir bra igen lilla Gunwald!

    SvaraRadera
  4. Nämen lilla vän. Usch kennelhostan är inte rolig, peppar peppar har vi inte råkat ut för den. Jag vet att Bisolvon som finns på apoteket kan vara slemlösande och motverkar täthet i svalget, behandlade alba med det då hon var "förkyld". Är ju inget farligt så kanske något att prova.
    Krya på sig kramar från oss!

    SvaraRadera
  5. Men stackars dig Gunwald...
    Har du också fått det där eländet! Bor du i Stockholmstrakten? Jag har ju också haft det och precis repat mig. Hostan var jobbig i ca fyra fem dagar sen har det sakta gått framåt - är helt ok nu även om jag fick ett litet bakslag häromnatten men inget mer host efter det. Dock kan man ju smitta mycket längre. Det är som kräksjuka när det gäller smittan tydligen - med andra ord jättesmittsamt. Så matte håller mig undan från andra hundar.

    Hoppas du kryar på dig snart, Du klarar det - vi är ju en tuff ras ;)

    Allt gott till dig, Lule

    SvaraRadera
  6. Nu är Gunwald äntligen bättre och både hostan och kräkningarna är borta! :)
    Bisolvon är ju ett jättebra tips som jag ska prova nästa gång han blir sjuk (hoppas dock det dröjer!)

    Ja vi bor i Kungsängen utanför Stockholm! Var bor ni?

    //Gunwalds matte Johanna

    SvaraRadera