torsdag 29 april 2010

Rengöring




Det schampoo och balsam som vi använder på Gunwald

Idag blev en sådan dag när Gunwald fick genomgå en rejäl rengöring innefattande borstning, tvättning, torkning, kontrollering av ögon och nosveck m.m. samt borstning av tänderna. Jättehärligt nu när det är över tycker självklart han och matte är också nöjd och glad. Ikväll ska jag börja använda fästingmedel på honom och det är Frontline som vi tänkte testa efter rekommendationer. Vad använder Ni er av?

6 kommentarer:

  1. vi hade baddag igår! har köpt ett milt schampoo som ska vara skonsamt för små valpar, jag vet dock inte vad det heter! fästingmedel har vi inte bestämt oss för ännu, skriv gärna och berätta om det Gunwald använder är bra!

    /Melker och Fanny

    SvaraRadera
  2. vi hade också tänkt frontline! ett supertips är att köra med furminatorborsten när pälsen fortfarande är lite fuktig, jäääklar vilken glans det blir i pälsen efteråt. helt makalöst fint! =)

    /Nessla och Josefine

    SvaraRadera
  3. Hej! Hör inte till ämnet, men jag och min sambo har precis köpt en mops, som vi får hem om ett par veckor. Nu ska vi välja försäkring och det är en djungel! Så nu skriver vi till olika mopsbloggar och hör vilken försäkring ni valt, eller om ni har ngt speciellt tips att ge oss ang. försäkringar. Mvh Emilie

    SvaraRadera
  4. Hej Emelie!
    Vi har valt Agria djurförsäkring eftersom jag tycker att dom känns som ett tryggt och naturligt val. Vi har Agria Liv, Agria veerinärvård och Agria Tänder. Lycka till!

    //Johanna

    SvaraRadera
  5. Hej Nessla och Josefine!

    tack för tipset med furminatorn, vilken skillnad det blev! :)

    //Johanna

    SvaraRadera
  6. Hej igen. Tack för svaret : ) mvh emilie

    SvaraRadera