torsdag 25 mars 2010

Tillbaka från London och valpkurs med lillen


På pendeln på väg till valpkursens första lektion

Sent i måndags kväll kom vi hem igen från London och det var underbart härligt att få hämta hem Gunwald igen. Vi har saknat honom så otroligt mycket under vår lilla Londontripp! Vi tackar husses syster Monika med familj återigen så otroligt mycket för att ni passade vår lillprins!

I går onsdag så började vi valpkurs med Gunwald och han var jätteduktig! I början blev han lite uppspelt av att det var så många hundar där på samma gång samt att det var en hund som skällde och morrade en aning mycket enligt Gunwald. Efter ett tag släppte det dock och han fick visa upp hur duktig han är för ledaren på kursen, vilket han tyckte var väldigt roligt. Stolta blev vi också när han och vi fick visa de andra i gruppen att han klarade av enklare kommandon som sitt och ligg. Han skötte sig helt enkelt exemplariskt!

5 kommentarer:

  1. Var roligt att det gick så bra... Han kommer att bli den mest dresserade mopsen i världen... Ja! för har man som matte brottats med ivriga golden, som barn och fått husera, som ung med envisa jack russlar så kan en mops vara rena nöjet att fostra...

    kram kram mamma

    SvaraRadera
  2. åh va kul! Vi började på valpkurs med Nessla när hon var 12 veckor, det var väldigt givande!

    vart går ni?

    SvaraRadera
  3. Ja, valpkurs tror jag är en väldigt bra start med sin hund! Vi går på valpkurs i Järfälla utanför Stockholm.

    SvaraRadera
  4. vad roligt! alltid kul när det går bra och man får skina lite inför de andra

    SvaraRadera
  5. Snacka om att han var ledarhund! c",)

    SvaraRadera