söndag 7 mars 2010

Myskväll hos Rebecca






Igår åkte jag och Gunwald iväg till min syster för att mysa och se på melodifestivalen. Hon bor på andra sidan Stockholm så det tar ett tag att åka dit men Gunwald är väldigt duktig på att åka kollektivtrafik, vilket matte såklart tycker är superskönt. På tunnelbanan ville många komma fram och hälsa och några tog till och med kort på honom, men det tyckte han bara var kul. Han älskar uppmärksamhet vår lillkille.

Hemma hos syster blev det full rulle eftersom hon har katt som Gunwald gärna vill leka med (men som inte så gärna vill leka med honom, haha). I början satt katten Simson mest uppe på bokhyllan och undrade vad det var för knäpp kille som sprang runt i hans hem, men efter ett tag kom han ner på golvet igen och då gick det superbra!
Simsons kattleksaker gjorde även stor succé hos Gunwald, framförallt en boll som hängde från taket som han roade sig med väldigt länge.
Nu är vi iallafall hemma igen och även denna helg har varit underbar. Tack syster för en mysig kväll igår!

1 kommentar:

  1. Trodde inte någon kunde bli skraj för Gunwald men Simson verkar ha varit det. :) Eller så orkar han bara inte med hundar... :) Vette katten asså, men sätter hund-ra på att G-boy satte igång ett jäkla hundliv vilket Simman tyckte var katt-astrof. c",) Vov!!

    SvaraRadera