tisdag 16 februari 2010

Liten blir stor










Lillkillen börjar bli stor nu. Det är både skönt på ett sätt då han blir mer och mer självständig men så saknar man ändå lite den perioden då han var helt ny och liten här hemma och då allt var superspännande för honom. Olika åldrar har helt enkelt olika fördelar, hihi. Men en sak är konstant oavsett ålder- han är verkligen världens bästa Gunwald och mops i våra ögon!

3 kommentarer:

  1. Heej tjejen! klart ja kommer ihåg dig! kan man glömma !!!!

    ååå har ni en mops? vi har en på snart fem år!! moa heter hon, måste ju ses ngn dag så de får träffa varandra o vi varandra heehhe!!!

    Kul att du hitta hit!!!!: inte för ja förstår hur heeheh!!!: ja lade ner allt o bytte.... så många neg komenatarer mm, så ja tappa hoppet heeh!

    hur mår mannen din, hörde att han storspelar i kungsängen o de går super, fasiken va kul!!!
    ja du nu börjar de likna ngt med huset men fortf mycket kvar!

    kom gärna förbi ngng gång!!!!
    bor ni kvar i kungsängen? kul att du skaffat en blogg! ok att ja länkar till den???

    kram catta o hälsa med!!!

    SvaraRadera
  2. Husse (Fredrik a.k.a. Wingen)17 februari 2010 kl. 17:28

    Vilket fint inlägg matte. :) Man blir ju rörd av denna nostalgitripp. Så sant som det är sagt - han är världens mest underbara hund!

    Hej Catta! Härligt att ni börjar få ordning på hus och hem. :) Hälsa Kim att en ihopslagning av Kungsängen/Bro är på gång till nästa säsong och att vi behöver en riktigt duktig innebandyspelare till truppen. :) Nu bor ni dessutom i kommunen så han är mer eller mindre tvungen. ;)

    SvaraRadera
  3. Hej Catta!
    Ja superskoj! Va härligt att ni bor i närheten nu, vi bor kvar i Kungsängen så vi måste ju ses snart (nu när vi nästan är grannar och allt, haha). Det skille verkligen vara skoj att se huset ert och även träffa er mopstjej! :) Vår lilla kille är vår ögonsten, haha.

    Ja mannen min spelar och är duktig som alltid och som han skriver här över så ska det bli sammanslagning med Bro nu så då tycker jag Kim ska hoppa på igen så kan vi ha sällskap på läktarna igen, hehe!

    Hälsa Kim och ta hand om dig!

    Kram

    SvaraRadera