lördag 2 januari 2010

Gunwald Witfot


Gunwald myser i soffan på landet.

Hur det kommer sig att lillen fick namnet Gunwald Witfot var att Fredrik redan ett år innan vi bestämde oss för att köpa just honom tyckte att om vi någonsin skulle köpa oss en liten mops så skulle han få ett namn som passar en matcho-kille (bara för att det är roligt med ett matchonamn på en sån liten, go och glad kille). Namnet kommer från Gunvald Larsson i svenska "Beck" och Fredrik tyckte att det var väldigt roligt. Och sant som det var sagt fick han namnet Gunwald direkt efter att vi mötte honom första gången. Det var inget snack om saken - han var bara en liten Gunwald!

När dagen sen kom då vi skulle hämta hem honom berättade uppfödaren att hon hade kallat honom Witfot eftersom han har en vit framtass. Namnet blev därför Gunwald Witfot och valet var enkelt!

Roligare blev det sen en vecka efter det att vi fått hem Gunwald då vi möter Mikael Persbrants svärmor hos frisören. Hon höll på att smälla av i skrattattack när hon fick höra att den lille killen jag hade i famnen var uppkallad efter svärsonens rollfigur, haha! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar